Nincs is annál kellemetlenebb, amikor az ember szépen fel van öltözve nyáron, de kötelezően be kell üljön a kánikulában hagyott kocsiba, hogy eljusson valahová. Ekkor alig pár perc alatt izzadni kezd az illető, ami ugye roppant zavaró lehet.

A gondokat feledteti az üvegfóliázás, ami nem csupán esztétikus, de ezáltal roppant praktikus is. A megfelelő fajták csökkenteni képesek az utastér hőmérsékletét több mint 10 Celsius fokkal is. Ennek köszönhetően pedig kellemesebb lesz majd az utazás, még a legforróbb nyári napokon is.

Sőt, ami szintén fontos, ennek hála nem kell maximumra nyomni a klímát, ezért a sofőr sok üzemanyagot is megtakaríthat. Ezáltal az üvegfóliázás egy természetbarát megoldás is egyben. Manapság, ha az üvegfóliázás a cél, akkor az érdeklődő temérdek fajta közül választhat.

Leginkább itt az árnyalatokra kell gondolni, hiszen a teljesen sötéttől, amelyik a belátás ellen is véd, a közel láthatatlanig, minden típusú beszerezhető. Mivel az előírásoknak megfelelőek, még a szélvédőre is feltehetőek. Az üvegfóliázás révén, tényleg komfortosabbá lehet tenni a kocsikázást.

Print Friendly, PDF & Email
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Az a jó ha békás a tó. All Rights Reserved