beton fúrószár

Az építkezéseken és a házkörüli munkálatok elvégzése során, számos berendezésre és kellékre mutatkozhat igény. Az onlineszerszam.hu webáruház igen széles kínálatával az érdeklődők rendelkezésére áll, többek között megtalálható itt a kiváló hatékonysági fokkal bíró beton fúrószár is, többféle kivitelben és árfekvésben. Vannak közöttük olyanok is, amelyek az SDS-Max befogású fúrókalapácsokkal kompatibilisek. Ezek kiemelten hosszú élettartammal bírnak, még gyakori használat mellett is minimális a kopásuk.

Az ilyen beton fúrószár tömör keményfém fejű és négy élű, ami garantálja a gyors és könnyű munkavégzést. Feszültség- és hőállósága is kiemelkedő, ami az acéltest és a tömör fej közötti tartós hegesztett kötésnek köszönhető. A pontos furatindításért a rendkívül hegyes, 90 fokos központosító csúcs a felelős. A hagyományos ütvefúrókhoz a Bosch BlueGranit CYL-5 modell a leginkább megfelelő választás, ez a beton fúrószár jól alkalmazható furatok készítésére, a beton mellett gránitban, falazatban, téglában, valamint természetes és mesterséges kőzetekben is.

A Bosch vonallézer szintezési munkákhoz kiváló választás

Az építkezéseknél és más munkaterületeken is a pontos mérés elengedhetetlen. Az onlineszerszam.hu webáruházban számos korszerű mérőeszköz áll az érdeklődők rendelkezésére, Bosch vonallézer szintén kapható ezen a webhelyen, többféle kivitelben. Ezek közös jellemzője, hogy mindegyik el van látva önszintező funkcióval, ennek köszönhetően a velük való munkavégzés egyszerű és maximálisan precíz.

Az Advancelevel elnevezést viselő Bosch vonallézer egykezes munkára is alkalmas, a csúsztató bekapcsoló gombja kézre esik, a készülék súlya pedig alacsony. A rövid távolságokon belüli szintezési munkákhoz igen kiváló a GCL kompakt készülék, ami elérhető 2-15 és 2-50 fajtákban. A GLL jelzéssel ellátott multifunkciós darabok már nagyobb, akár 120 méteres munkaterületen is kiválóan teljesítenek, az RM 3 tartozéknak hála motorizált vonalbeállításokkal is tudnak dolgozni. Mindegyik Bosch vonallézer kiegészíthető olyan kellékekkel, mint amilyen a műszerállvány, a lézer céltábla és a védőtáska.