bőröv

Számos kérdés felmerül, amikor az ember döntéshelyzetben van, hogy milyen terméket vásároljon, hiszen átlagos esetben ez nem szokott a napi rutin része lenni. A bőröv, legyen szó hölgyekről vagy urakról, mindig jó döntés, hiszen a minőségével nem pusztán az értékállósága lesz garancia, de első látásra is elárulja a viselőjéről, hogy nem lényegtelen számára az átlagon felüli színvonal az életében.

A megjelenésünkhöz elképzelhetetlen módon hozzájárul ennek az aránylag apró kiegészítőnek a jelentősége. Annak ellenére, hogy a méretét nézve nem egy kifejezetten nagy terjedelmű tárgyról van szó, mégis eléggé szem előtt van és talán ennek a központi szerepnek köszönhető a jelentősége.

Szinte mindegy is, hogy milyen árnyalatról van szó, fekete, barna, vörös, vagy éppen valamilyen átmenet, hiszen a lényeg szinte mindig az, hogy a bőröv idomuljon a többi színhez, ami az öltözékben helyet kap. Ez viszont a viselő hozzáállásán, megítélésén fog múlni, hiszen neki kell azonosnak lenni a stílussal, amit képvisel a megjelenésével.