búvárszivattyúk

Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egy napon olyan helyzet áll elő, amikor szükségessé válik egy szivattyú beszerzése. Még akkor is előnyös lehet a búvárszivattyúk beszerzése, amikor rendelkezésünkre áll a hálózati vízszolgáltatás.

Azokon a helyeken, mint a hétvégi ház, nyaraló, vidéki kertészet, gazdaság, ahol egyáltalán nem számíthatunk vízszolgáltatásra, olyan nélkülözhetetlen eszköz, ami jelentősen megkönnyíti és kényelmesebbé varázsolja a mindennapokat.

A minőségi búvárszivattyúkkal gazdaságos keretek között oldható meg a locsolás, öntözés, de a házi vízellátó rendszer alapjaként is szolgálhatnak. Az elnevezése igen beszédes, így könnyen elképzelhető, hogy mi a különbség a felszíni, önfelszívók és a búvárszivattyúk között. Tulajdonképpen nem szívják, hanem nyomják a felszínre a vizet, mivel a vízszint alatt helyezkednek el.

A bennük található kétpólusú aszinkron motor hajtja a többfokozatú hidraulikát. A teljesítményét, hogy milyen sebességgel képesek megmozgatni egy adott mennyiségű víztömeget, a járókerekek mérete és száma határozza meg. Többféle változat közül válaszhatjuk ki a célnak megfelelőt.