polikarbonát tető

Alapvető és teljesen érthető igény a télikert építésekor, hogy az építmény olyan tetővel rendelkezzen, ami átengedi a fényt. A polikarbonát tető eleget tesz ennek az elvárásnak, ráadásul az UV sugárzás 99-át visszaveri, ami azért jó, mert így a napsugár nem szívhatja ki a kerti bútorok, ponyvák, festékek színét. Van olyan polikarbonát, amelyiknek csak az egyik oldala UV védett, de olyan is megtalálható a piacon, amelyiknek mindkét oldala az. A víztiszta polikarbonát az egyik legelterjedtebb Magyarországon.

Ez a fajta átengedi a fényt, viszont átlátni nem lehet rajta. Létezik úgynevezett bronz polikarbonát is, amelyik nem annyira elterjedt hazánkban, pedig nagyon esztétikus, jól mutat főképpen a modern, minimalista stílusú házaknál. Talán azért nem közkedvelt, mert még melegebbé válhat alatta a légkör, mint a víztiszta változatoknál. Érdemes szakembert megbízni a munkálattal, aki a polikarbonát tető megépítése előtt tájékoztatni fogja Önt az előnyökről és a hátrányokról egyaránt. Amennyiben ilyen építményt tervez, vagyis a Caribi télikert megvalósításán gondolkozik, azt tudjuk ajánlani, hogy keresse fel a telikertepites.hu weboldalon megismerhető szakértő csapatot és velük végeztesse el a munkát. Így a terasz nyújtotta kényelmet egész évben élvezheti, olyan kellemes oázist alakíthat ki, ahol még a legkeményebb téli napokon is a természet közelében tartózkodhat anélkül, hogy fáznia kellene. Gyönyörködhet a csodálatos kilátásban, élvezheti a napsugarak simogatását.

A Caribi télikert a pihenés és a relaxáció helyszíne lehet, ahol fogadhatja a vendégeit, megkínálhatja őket teával, kávéval stb. A baráti, családi nagy beszélgetések szintén itt folyhatnak. Igazán kellemesen telik az idő egy ilyen pompás építményben, akár hideg, akár meleg van kint. Örömmel vállalja a Caribi télikert professzionális kivitelezését az említett vállalkozás, legyen szó bármilyen tetőformáról vagy üvegezésről, színről, alakzatról egyaránt. A folyamatot máris elindíthatja egy ingyenes árajánlatkéréssel a weboldalon keresztül.