Bár rendszerint a telefonhoz nyúlunk, hogy megnézzük a pontos időt, azért a klasszikus karóra szépsége és funkciója egyáltalán nem változott és az érdeklődés iránta cseppet sem hagyott alább. Az erősebbik nem képviselői kevés ékszert viselnek, a férfi óra pedig helyettesíti vagy kiegészíti az ilyen típusú kiegészítőket.

Eleganciát nyújt klasszikus vagy sportos formában és jól áll minden férfi karján, kortól függetlenül. Az egyik legkedveltebb márkák egyike a Casio, amit évtizedes sztárnak is mondanak. Folyamatosan képes megújult külsejű órákkal előrukkolni, legyen szó elegáns viseletről vagy sportos időmérőről. Az ilyen férfi óra hétköznapi és alkalmi viseletnél egyaránt hangsúlyozni tudja az urak stílusát. A másik nagy kedvenc márkák terén a Komono. Maga a szó apró dolgokat jelent és ez meg is látszik a tervezők munkáján. A Komono karórák szépsége és egyedisége az apró finom munkákban és elemekben rejlik, ilyen például a számlapon elhelyezett korona 4 óránál, amitől valóban emlékezetes és kiemelkedő darabokról beszélhetünk. Egy újabb, ismert és kedvelt férfi óra márka a Daniel Wellington.

Webáruházunk kizárólagos forgalmazója Magyarországon ezeknek az időmérőknek. Vonzó áron tudjuk biztosítani a vásárlóknak az elegáns, minőségi, páratlan anyagokból készült modelleket. Nem utolsósorban említést érdemel az Orient férfi óra is. A széles termékpalettán klasszikusan és sportosan elegáns analóg karórák találhatóak. Az Orient célkitűzése a kezdetektől kezdve az, hogy szélesebb rétegnek megvásárolható divatórákat kínálhasson.