fürdőszoba bútor kínálat

Az otthonunk szavak nélkül is rengeteget mesél rólunk, hiszen az egyes helyiségek magukon hordozzák az általunk preferált stílus jellemzőit. Nem képez kivételt ez alól a fürdőszoba sem. Az Apollo elkényezteti azokat, akik a fürdőszoba bútor kínálat címszó alatt kizárólag az elegáns, minőségi megoldásokra kíváncsiak.

A színes spektrumon mozgó termékpaletta egyik legnépszerűbb szettje a Royo Bannio Vitale fantázianévre keresztelt összeállítás. E szett tartalmaként megkapjuk a mosdótálat, tükröt, az ahhoz tartozó világítást és persze a káprázatos kétfiókos szekrényt is. A vásárlás során fontos észben tartani, hogy a csaptelep és a lefolyó külön beszerzendő egységek, a szóban forgó szett nem tartalmazza azokat.

A személyes holmik tárolására tökéletesen alkalmas, tágas és esztétikus alsószekrény több színben is igényelhető, többek között kőris, fényes fehér és antracit, illetve dió árnyalatokban. Az Apollo fürdőszoba bútor kínálat valóra váltja a fürdőhelyiség igényes és divatos berendezéséről szőtt álmainkat!