gluténmentes kenyér

Az ételallergiákkal küzdő emberek különösen oda kell figyeljenek a bevitt táplálékok összetevőire, ugyanis az immunrendszerük érzékenyen reagál egyes ételekre. A weboldalról megrendelhető gluténmentes kenyér keverék teljesen vegán és tartósítószertől mentes készítmény, amit használhatsz tésztafélék előállítására, mint a házi készítésű pizza vagy a kenyér.

A keverék kidolgozásakor a cég tulajdonosai szerették volna, ha a gluténmentes mix felhasználásával előállított péksütemények vagy kenyerek tésztája olyan puha marad, mint a klasszikus alapanyagokból készített termékeké.

Hosszú évek munkájának köszönhetően megalkották azt a prémiumminőségű gluténmentes kenyér keveréket, ami mindenki tetszését elnyerte, aki kipróbálta.

A megfelelő rosttartalom és a tészta állagának javítására útifű maghéj rostot használtak, a fehérjetartalom fokozására pedig borsófehérjét, ami a legkiválóbb növényi eredetű fehérjeforrások egyike. Ha ételallergiával küszködsz vagy szeretnél életmódot váltani, nézz körül az oldal kínálatában!