Forrás: himgeurope.com

Ha hajhullása vagy kopaszodása megállítására a hajbeültetést szeretné választani, akkor mielőtt letenné a voksát egy hajbeültetési klinika mellett, érdemes megnézni a honlapon a referenciákat, hogy tisztában legyen vele, milyen eredményekre számíthat. Az is előfordulhat, hogy egy-egy hajbeültetési klinika honlapján nem talál erről képeket, ekkor azt javasoljuk, hogy inkább keressen másik klinikát. Sajnos az is megesik, hogy némely klinika nem a saját eredményeiről rak fel referenciát, hanem más tollával ékeskednek, más klinika hajbeültetési eredményeiről posztol sajátjaként feltüntetve azt. Ezt úgy szűrhetjük ki legegyszerűbben, ha magára a képre rákeresünk a Google-on.

A HIMG hajbeültetési klinika referenciáit a honlapunkon az Eredmények menüpont alatt találja.A fotókat retusálatlan formában mutatjuk meg, a donor- és a beültetett területen egyaránt. Természetesen a képek referenciaanyagként történő felhasználása minden esetben ügyfeleink beleegyezése mellett történik. A képeket megtekintve meggyőződhet arról, hogy ha klinikánkat választja, akkor a legjobb kezekbe kerül, és a hajbeültetése után tökéletes eredményre számíthat.

Klinikánkon sebészeink több mint húsz éves kombinált tapasztalattal bírnak a hajbeültetés terén, nemzetközi eszközparkkal rendelkezünk, Magyarország legnagyobb és legmodernebb hajbeültetési központja vagyunk. Kollégáink a beavatkozás során az összes kinyert hajszálra különös gondot fordítanak, mindegyiket a megfelelő irányban, szögben és mélységben helyezik be a hajhiányos területekre.

Ha minőségi hajbeültetésre vágyik, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com