kenderolaj hatása

A kannabisz már bizonyított, rengetegen alkalmazzák széles e világon valamilyen formában és fantasztikusak a visszajelzések róla. A kenderolaj hatása sokrétű, az egész testre képes kiterjedni. Ezt orvosi szaklapok is írják, no meg persze tudósok is folyamatosan vizsgálódnak eme ügyben. Alátámasztották, hogy vitaminokban, ásványi anyagokban és egészséges zsírsavakban rendkívül gazdag.

Található benne Omega-3 és Omega-6 zsírsav is, tehát kimondottan ajánlott, mert nagyon jót tesz az emberi testnek. A kenderolaj hatása, a tévhitekkel ellentétben nem bódító, ugyanis eltávolították belőle azt a molekulát, ami ezt a hatást stimulálja.

Ez egy évezredek óta termesztett növény, aminek az erejére nem most jöttek rá, hanem már az ókoriak is ismerték, maradtak feljegyzések, emellett a kínaiak gyógyszerként alkalmazták több betegségnél. Kiváló egyébként a szorongás, a depresszió, a stressz és az epilepszia ellen is. A kenderolaj hatása pozitív, nincs mellékhatása, ha a megengedett adagban használjuk.