kerékpár gumi
Kerékpár gumi

A termék rengeteg típusban, méretben, valamint kialakításban van jelen az üzletekben. A kerékpár gumi felépítését tekintve számtalan rétegből áll. Az alapja a karkasz, ami több szövetből készül. A szövet egyébként nylonszálakat tartalmaz.

Minél vékonyabb a szál, annál rugalmasabb lesz a váz. Sokféle mintázatban érhető el ez a nagyszerű tartozék. Sokan nem is tudják azt a fontos dolgot, hogy az abroncson található motívum sűrűsége nagyban befolyásolja a menettulajdonságot. A kerékpár gumi ára nemcsak a márkától függ. Néhány tényező nagyban befolyásolhatja azt, hogy mennyibe fog kerülni a választott darab. Meg kell említeni, hogy az extra funkciók még értékesebbé teszik a kelléket. Például a defektvédelem, a fényvisszaverő csík és a színezett anyag.

A fényvisszaverő csík a biztonságot szolgálja. Ha a sötétben indul útnak, akkor az úton közlekedő járművek vezetői ennek az elemnek köszönhetően látni fogják Önt. A kerékpár gumi vásárlásakor, ha teheti, akkor válassza a minőségi, jól felszerelt verziót! Biztos lehet abban, hogy nem fogja csalódás érni!