Pantech Evo
Régóta kedveltek az üveges kandallók. Nem is meglepő a népszerűségük, hiszen egyszerre korszerűek, minőségiek és esztétikailag vonzók. Ezzel a tulajdonságokkal lopta be magát sokak nappalijába a Pantech Evo fűtőberendezés. Ugye a fával történő fűtés egyáltalán nem egy új dolog, azonban tény, hogy a manapság elérhető kandallóbetétek magasabb biztonság mellett működnek, mint a 20 vagy 30 évvel ezelőtti eszközök.
Ugyanakkor nemcsak a megfelelő üzemelés kerül fókuszba a Pantech Evo esetében, hanem a megjelenés is. A 21. századi embernek pedig mindkettő nagyon fontos. Egy modern, minimalista házban nem kaphat helyet egy rusztikus, régebbi szerkezet. Az üveges Pantech Evo igazán látványos megjelenéssel rendelkezik, ezért egyből magára vonzza a tekinteteket.

A korszerű külső a természetes élményt igazán egyszerűen az otthonba varázsolja. Hol vásárolható meg a Pantech Evo? Számos változatban kínálja a kandallos.hu internetes áruház ezt a szerkezetet és sok más produktumokat is a Pantech termékcsaládból. Mindenképp megéri átnézni hát a webbolt felhozatalát.