lebomló térkitöltő

A postán sorban állva, kezünkben csomaggal várjuk, hogy végre sorra kerülhessünk, de olykor meg sem fordul a fejünkben, hogy a feladni kívánt küldemény tartalma akár meg is sérülhet. Bizony, a tapasztalat is azt mutatja, a legtöbb ember csak a légpárnás fóliával burkolja be kívülről a dobozt, viszont a belső biztonságról már nem gondoskodik. Így kerül végre terítékre a lebomló térkitöltő.

A szóban forgó anyag gyakorlati hasznáról valóban csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, de ha röviden szeretnénk összefoglalni a lebomló térkitöltő előnyeit, az „egyszerű és nagyszerű” jelzőket kell használjuk. A csomag, amit a postán oly lelkesen szorongattunk a kezünkben, amint kikerül a látókörünkből, komoly megpróbáltatásokon megy keresztül.

Az ide-oda zötykölődés következtében, akár pozdorjává is törhet a küldemény, ha nem töltjük ki megfelelően a doboz belső terét. A praktikusságáról és jutányos áráról ismert lebomló térkitöltő szerencsére hű társunk lesz a bajban, így a segítségével biztosak lehetünk a kielégítő végkimenetelben is.