horgolásminta

A divat szinte mindennap változik egy kicsit, így, ha képben akarunk maradni, akkor érdemes figyelnünk a különféle online lapokat és magazinokat. A horgolásminta is viszonylag gyorsan változik, de a nordfonal.hu weboldalon mindig értesülhetünk az éppen aktuális darabokról, a trendekről.

Ami az idei év őszét illeti, azt tapasztalhatjuk, hogy már az egyszínű, szerény ruhák mellett, kezdenek visszatérni a 90-es éveket idéző, kissé mintás pulcsik is. A weboldalon a legújabb minták között összesen 10 különféle példányt láthatunk. A képekkel ellátott horgolásmintákra kattintva pontos információkat találhatunk a ruhadarab elkészítését illetően, amelyekből ihletet meríthetünk. Többek között pontos utasításokat találunk a felhasznált fonalakat, a kötéspróbát, valamint a kötőtűt illetően.

A horgolásminta elkészítésének megkönnyítésére pedig a leírást egyetlen kattintással kinyomtathatjuk, a vizuális típusok pedig videókat és rajzokat is találnak. Emellett pedig a sima és a fordított oldala is szemléltetve van.