lemeztető készítése lakóházra

A lakások teljes felújításánál vagy az új épületek építésénél előbb-utóbb a tetőszerkezet kérdése is terítékre kerül. A tapasztalat azt mutatja, a hagyományos kerámiacserepek mellett, a lemeztető is nagyon közkedvelt, természetesen nem minden ok nélkül. A lemeztető készítése lakóházra manapság már bárkinek igényelhető szolgáltatás, akinek fontos a minőség és a megfizethető költség.

A szóban forgó technika Észak-Európából érkezett hazánkba és kezdetben kizárólag a műemlékek, templomok és apartmanok tetőszerkezetére vonatkozón alkalmazták.

Az idő múlásával a lemeztető bebizonyította, ennél jóval szélesebb körben felhasználható, méghozzá biztonságosan és eredményesen. A lemeztető készítése lakóházra azoknak veszi le a terhet a válláról, akik elsősorban könnyűszerkezetes házat akarnak építeni, vagy a már meglévő ingatlan terhelésén szeretnének javítani.

A praktikus és strapabíró lemeztető ugyanis pehelysúlyú bajnok, hiszen bizonyítottan 90%-kal is könnyebb lehet a már említett hagyományos kerámia társánál.