Krause állvány

Bizonyos munkálatok elvégzéséhez olyakor igen magasra kell felmászni. Ahhoz, hogy ezt megtegyük, elengedhetetlen a maximális biztonság. Léteznek olyan termékek, amelyek kimondottan erre a célra lettek megalkotva. Legyen szó lakásfelújításról, építkezésről vagy valamilyen javításról, a Krause állvány mindig legyen a közelben! Megéri megvásárolni, majd egy gyors összeszerelés után azonnal alkalmazható.

A készítők sokat adtak a részletekre, ezért sikerült megalkotni egy olyan kivitelt, ami kiszolgálja a felmerülő igényeket. A Krause állvány sokféle körülmények között megállja a helyét. Még a mezőgazdaságban is használható, amikor gyümölcsszedésről, metszésről van szó.

Elég csak egyszer felállítani, majd ezt követően a görgőinek hála, egyszerűen áthelyezhető. A felmászást a lépcsőkön lévő bordázott részek és fogók segítik. Ha ennél is többet akarunk megtudni a Krause állvány képességeiről, akkor tudakozódjunk a barkacsland.hu oldalon a további részletekről! Amennyiben elnyeri a tetszésünk valamelyik kivitel, nincs más dolgunk, csak megrendelni.