mercikulcs

Ma végtelen számú lehetőség van arra, hogy mi történhet egy kulccsal. A mercikulcs véletlenül az anyósülésre kerülhet, bezárhatja a gyermek, elromlik vagy egyszerűen elfelejtjük, hogy hová tettük. Ha mindez nem lenne elég, akkor olyan lehetőségek is léteznek, amelyekre nem is gondolnánk, de biztosan akkor fog megtörténni a baj, amikor a legfontosabb megbeszélésről késünk el.

Ha nem akarunk bosszankodni, akkor érdemes előre felkészülni ezekre a lehetőségre. Nem véletlen, hogy a szakemberek nem győzik kiemelni a megelőzés fontosságát. Mi erre a legjobb megoldás? Az, ha lemásoltatjuk a kulcsot és olyan helyen tartjuk, amihez könnyen hozzáférhetünk, ha történne valami.

A mercikulcs másolása sok kellemetlen pillanatból fog minket kimenteni, de ha egyedül lakunk, akkor érdemes valamelyik megbízható rokonunkra is gondolni. Hiszen, ha a lakáskulcs is az autóban volt, akkor újabb problémával nézünk szembe. Sokkal jobb, ha minden eshetőségre felkészülünk, így nem érhet senkit meglepetés és hamar orvosolható a gond.