homlokzat világítás

Otthonunk belső terének kialakításakor szinte adott az a gondolat, hogy külön figyelmet kell fordítani a megfelelő világítás kialakítására. Ez a kültéri fényforrás választásakor sem kellene másképp legyen. Az elképesztően impozáns homlokzat világítás lehetővé teszi, hogy otthonunk éjszaka is a maximumot hozza ki magából.

Nemcsak praktikusak ezek a fényforrások, hanem rendkívül dekoratívak is. Természetesen vannak olyan világítótestek is a termékkínálatban, amelyek a homlokzatnak csupán egy részét világítják meg. Ez a fajta homlokzat világítás inkább dekorelemként használatos. Hiszen a fény segítségével könnyen kiemelhetőek a ház előnyösebb részei és a homály eltakarja a kevésbé szemrevalókat. Azonban a homlokzat világítás nagy része inkább a fali lámpákból áll.

Ezeknek tényleg a funkciója marad előtérben, hogy éjszaka megfelelően legyen kivilágítva a ház kültere. Érdemes az elhelyezésüket előzetesen átgondolni, hiszen utólag már nehezebb lesz. A vezeték kábelcsatornán át történő vezetése pedig összkép szempontjából nem kedvelt megoldás.