propoliszos méz

A méz energizáló és regeneráló hatásait már mindenki ismeri, ahogy a propolisz immunerősítő tulajdonságát is. A propoliszos méz egyenesen telitalálat azoknak, akik a torokfájásukat, torokgyulladásukat vagy megfázásukat természetes módszerekkel szeretnék sikeresen kezelni.

Ezt a természetes keveréket számos módon lehet felhasználni, így mindenki kedve szerint fogyaszthatja. A propoliszos méz köhögésre különösen hatékonynak bizonyul. Bővelkedik antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, amik a szervezet támogatásában jutnak fontos szerephez.

Tudni kell, hogy nemcsak a köhögést csillapítja, hanem hozzájárul az általános egészség fenntartásához és a gyorsabb gyógyulási folyamathoz. A propolisz antibakteriális és antivirális hatásai segítenek megelőzni, illetve leküzdeni a légúti fertőzéseket. Emellett támogatja a légzőszervi funkciókat és csökkenti a betegségekkel járó kellemetlenségeket.

A propoliszos méz köhögésre bátran fogyasztható

A torokpanaszok nagyon zavaróak lehetnek, különösen akkor, ha irritációval járnak. A kezelés szerencsére természetes módszerekkel is megvalósítható. A propoliszos méz köhögésre fantasztikus döntésnek bizonyul. Teába keverve kellemes az íze, így a gyermekek is fogyaszthatják. A meleg folyadék segít feloldani a torokban lerakódott nyálkát, ezáltal könnyebbé válik a köhögés. Elegendő egyetlen kanálnyi mennyiség, hogy a propoliszos méz köhögésre gyakorolt hatása érvényesüljön.

Ez a készítmény a két összetevőjének minden egészségügyi előnyét ötvözi. A torokfájásra vagy megfázásra felírt gyógyszereket és immunerősítőket is helyettesíti. Tulajdonképpen olyan, mint egy finom krémes édesség, ami gyógyít és regenerál egyszerre. A propoliszos méz íze ugyanis kifejezetten finom. A propolisz fanyar íze helyett, a repceméz selymes jellege dominál a termékben, ezért igazán kellemes nyalánkság.

A gyermekekről tudnivaló, hogy nem szeretik bevenni a „gyógyszer” ízű készítményeket, azonban ezt kifejezetten szeretni fogják. A meleg italokba vagy ételekbe keverve imádni fogják az ízét, hiszen kellemesen édes, miközben gyógyító hatásaival támogatja a szervezetet. Joghurtba, müzlibe vagy smoothie-ba észrevétlenül is belerakható, hiszen vannak olyan gyermekek, akik nem szívesen kóstolják meg az új ízeket.

A propoliszos méz védi a szervezetet

Ha a fentebb említettek alapján elnyerte a tetszését, akkor nincs más dolga, mint beszerezni. A BeoBee méhészet honlapján a vásárlást könnyedén lebonyolíthatja. A propoliszos méz különböző kiszerelésben érhető el.

Ez remek lehetőség, hiszen azt a formát választhatja, amire szüksége van. A honlapon érdekes információkat olvashat, amikből kiderül, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik és mire használható. A propoliszos méz mellett, más méhészeti készítmények is helyet foglalnak a termékpalettán, szóval érdemes alaposan körülnézni.

A különleges hatású propoliszos méz bármikor megrendelhető a beobee.hu webáruházból, remek áron. Egy üveg ebből sokáig elég a hideg, megfázásos időszakban. Rendelje meg már most, hogy biztosan legyen otthon belőle! Javasolt száraz, hűvös helyen tárolni, távol a közvetlen napfénytől és hőforrásoktól. Ideális hely a spájz, ahol általában stabilabb a hőmérséklet.

Hogyan készül a propolisz tinktúra?

Ez egy erős koncentrált kivonat, ami csepp formájában kerül forgalomba. A propolisz tinktúra elkészítési folyamata több lépésből áll. Először is a propoliszt darabokra vágják, esetleg aprítják, majd egy időre alkoholba vagy más hordozóanyagba áztatják. A kapott folyadékot leszűrik, hogy eltávolítsák az esetleges szilárd részecskéket és általában sötét üvegbe töltik. Széles körben használható, például torokpanaszok, fogínygyulladás, bőrirritációk vagy más külső és belső problémák kezelésére.

Mielőtt kipróbálná, olvassa el a használati útmutatót, hogy tisztában legyen az adagolással! Célszerű kisebb mennyiséggel indítani, majd fokozatosan növelni a dózist, hogy hozzászokjon a szervezet. A test jelzésire mindenképpen figyelni kell, vagyis, ha bármilyen kellemetlen tünet jelentkezik, akkor azonnal abban kell hagyni a szedését és egészségügyi szakemberrel konzultálni! Ez leginkább abban az esetben következhet be, ha az érintett allergiás a méhészeti termékek valamelyikére.