rocky

A rock and roll ma is nagy népszerűségnek örvend. Sok együttes van, ami csak ebben a stílusban zenél, illetve bulikat is sokszor szerveznek, ahol az 50-es évek világát elevenítik meg. Ha szeretnél a parkett ördögeként részt venni ezeken a koncerteken, partikon, akkor gyere el a rocky tanfolyamunkra és sajátítsd el mindössze 6+1 alkalom során az alapokat!

Az itt megszerzett tudással bárkit levehetsz majd a lábáról, aki értékeli ezt a stílust és egyáltalán a táncot, tehát nemcsak a saját szórakoztatásod érdekében érdemes megismerkedned a rocky világával. Ha lenyűgöznéd a partneredet vagy szingliként szívesen ismerkednél mosolygós, jó kedvű és táncos lábú személyekkel, akkor a rocky mindenképpen a segítségedre lesz!

Már a Goldance táncstúdióban is remek barátságokat, ismeretségeket köthetsz, hiszen nálunk nagyon családias a hangulat, de ha máshol megcsillogtatod az itt tanultakat, akkor biztosan bezsebelsz majd néhány bókot, dicsérő szót, amelyek egy-egy remek beszélgetés elindítói is lehetnek.