Spider fűnyíró

A tereprendezés önmagában nem minősül különleges feladatnak, de minden attól függ, hogy milyen az adott felszín. A Spider fűnyíró a legigényesebb terepen is képes helytállni, sőt, azt lehet mondani, hogy az igazán kalandos területekre lett kitalálva. A neve is árulkodik kissé, hiszen a Spider az angol nyelvben póknak felel meg.

A pókok képesek arra, hogy a legelképesztőbb szögben, helyzetben is megkapaszkodjanak, feltalálják magukat, nem esnek kétségbe, ha instabil a közeg.

A szóban forgó fűnyíró rászolgál a nevére, hiszen roppant stabilan működik és muszáj kiemelni, hogy elképesztően modern funkciókat álmodtak bele a készítők.

Távirányítással is rendelkezik, ami egyáltalán nem tekinthető alapdolognak. Mászó képessége lesz a fő előnye, de a kapacitása, más szóval teljesítménye összehasonlíthatatlanul felülmúlja az átlagos gépekét. A Spider fűnyíró sokoldalú felhasználhatósága okán lesz főként kifizetődő, de az általa végzett vágási minőségben sem lehet kifogást találni. Roppant meggyőző tulajdonságokkal bír ez a gép.