split klíma

Amikor valaki légkondicionálót vásárol, számításba kell vegye a saját igényeit, a lakása kialakítását, az árakat, stb. A split klíma népszerű a vásárlók körében, így sokan választják ezt a típusú berendezést, mind hűtés, mind pedig fűtés céljából. Lássuk először, hogy mit takar a split elnevezés!

Két szóban összegezve annyit jelent, hogy osztott klíma, mivel a berendezés beltéri és kültéri egységre különül, ezeket 1 pár hőszigetelt rézcső köt össze. Megkülönböztetünk mono split és multi split légkondicionálókat. A split klíma legnagyobb előnye, hogy a zajforrás a házon kívüli egységbe kerül, így ezek elég csendesek és a helyigényük is elég kicsi.

Emellett szinte bárhová felszerelhetőek és a sokféle típus közül mindenki megtalálhatja azt, amire neki leginkább szüksége van. A split klíma fajták megtalálhatóak a legnagyobb gyártók termékpalettáján, így választhatunk a Fisher, Daikin, LG vagy Polar márkák kiváló minőségű légkondicionálói közül. A split klímát is keresse a klimaman.hu webáruházban!