A szezonális, kommunális és erdészeti célokra adott esetben külön, egyedi szerkezetű és felszereltséggel rendelkező erőgépekre is szükség lehet. A nagy német gyártók mellett, az osztrákok is méltán dicsekedhetnek az egyik igen ismert STEYR márkájú traktorjaikkal.

A verseny élmezőnyében szereplő gépeik komoly szeletet ragadtak ki a piac ezen szegmenségből. A többféle célra alkalmas termékválasztékuk minden mezőgazdasággal, földműveléssel kapcsolatos célra megfelelő. Kompakt kialakításuk révén, kicsi helyen is gyorsan képesek mozogni, fordulni.

A STEYR erős motorokból álló palettájából minden körülményre megtalálható a megfelelő típus. A járművezető is teljes kényelmet és biztonságot élvezhet a jármű fülkéjében.

Az ergonomikus és praktikus műszerfal, kényelmes, légrugós ülés és multimédiás szórakoztató rendszer, valamint a légkondicionáló berendezés mind közreműködnek a STEYR traktorok kényelmes és hatékony használatában úgy, hogy közben egész nap a fülkében ülhet a vezető. A gigafarm.hu weboldalon bővebb felvilágosítást kaphat az osztrák gyártó termékeiről.