Szirmix irodatakarítás

Ez a remek vállalkozás 1998 végén alakult és a különböző létesítmények tisztítására szakosodott. A Szirmix irodatakarítás igénybevételével jól járhat. A munkát végző személyek sokéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. A cég a hét minden napján vállal munkavégzést, szóval hétvégén is elérhető. Rengeteg eszközzel és gépparkkal, emellett felelősségbiztosítással is rendelkezik, ami nagyon fontos dolog.

A Szirmix irodatakarítás mellett, vállalja a rendezvénytermek, az iskolák, az óvodák, az áruházi eladóterek, a raktárok, a laboratóriumok és a különböző műhelyek tisztítását is. A kárpit és a szőnyegtisztítás szintén a munkakörükbe tartozik.

A cég munkatársai minden esetben kielégítik a megrendelők igényeit és betartják a megszabott határidőt. Sok megbízóval sikeresen együttműködnek hosszú évek óta, a megbízhatóságuknak, valamint a rugalmasságuknak köszönhetően. Ráadásul a vállalkozás folyamatosan fejlődik. A Szirmix irodatakarítás során a munkások egyforma öltözetet és kitűzőt viselnek.