tantum verde

Fáj, kapar a torka? Gyors segítséget szeretne a kínzó tüneteire? A Tantum Verde többféle formában jön segítségül. Az egyik, már jól ismert formája a szájnyálkahártyán alkalmazott spray. Ez szinte pillanatok alatt csillapítja a torokfájást, a gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítő hatásának köszönhetően.

Az alkalmazása nagyon egyszerű. Mindössze néhány bepermetezés szükséges ahhoz, hogy a hatás szinte azonnal jöjjön. A könnyű adagolásának köszönhetően, kisebb gyermekeknél is kiválóan alkalmazható. A torok gyulladását, fájdalmát és a nyelési nehézségeket rövid időn belül megszünteti, ugyanakkor a száj és a fogíny gyulladásainak gátlására, fájdalmának csillapítására is hatékony.

A másik Tantum Verde készítmény a szopogató tabletta, amelyik többféle ízesítésben elérhető. A készítmény hatóanyaga a sprayhez hasonlóan a benzidamin-hidroklorid. 6 év alatti gyermekeknek a készítmény nem ajánlott, ennél a korcsoportnál inkább a szájnyálkahártyán alkalmazott spray javasolt. Mindkét változat hatásos.