tiszta méhpempő

Trenddé vált egészségesen élni és étkezni. Ezernyi cikket találunk arról, mit érdemes ennünk, hogy minél tovább maradjunk egészségesek. Nemrég a szuperélelmiszerek közé sorolták a tiszta méhpempő méhészeti terméket is. Ez egy gyöngyház fényű, savanykás ízű zselé, amivel a méhkirálynő táplálkozik. Kizárólag ő fogyaszthatja egész életében.

Miért jó ez nekünk, embereknek? Sejtszinten regenerálja az egész testet. Jó hatással van a szívre, keringésre, kedvezően hat az ízületi és mozgásszervi problémák esetén. Támogatja az idegrendszert és a termékenységet. Több mint 150 bilológiai összetevőt tartalmaz.

A tiszta méhpempőt kúraszerűen ajánlott fogyasztani, 1-3 hónapon át étkezés előtt 15 perccel. Külsőleg is csodaszer. A bőrre kenve energetizáló, fiatalító hatása van. A tiszta méhpempő a méhek „teje”. Habár igen kedvez a szervezetünknek, nagyon fontos megemlíteni, hogy virágporra érzékenyeknek nem javasolt az alkalmazása. Ez a méhészeti termék méltán foglal helyet a szuperélelmiszerek listáján.