vecsési savanyú káposzta

Miközben a mediterrán országokban olívaolajjal tálalják a salátát, addig mi az ecetes finomságokért rajongunk. A vecsési savanyú káposzta sok otthonban a kötelező kategóriában szerepel és a nap bármelyik percében elrágcsálható. Ha belegondolunk, akkor a káposztának nagyon jó tulajdonságai vannak, sokan azért fogyasztják, mert megtisztítja a testet. Ha savanyú káposztaként esszük, akkor nem félnünk a hízás gondolatától, így tökéletes kiegészítője az ebédeknek. Sajnos a magyar fogyasztók körében teljesen elfogadott, hogy a kenyeret hússal, tésztával és krumplival fogyasztjuk, ami az egészségünkön is meglátszik.

Jó tanács szokott lenni, ha a tányér felén valamilyen zöld lapul, így hamarabb megtanuljuk az egészséges étkezés fontosságát. A vecsési savanyú káposzta nemcsak a szervezetünkre lesz jó hatással, hanem finom is, így nem kell lenyomni senkinek a torkán, sőt, a gyermekek is kérni fogják. Ha pedig a beszerzéssel bajlódunk, akkor válasszunk a vecsési savanyú káposzta online megrendelését!

Hány bio alma fogyasztható naponta?

Ha pedig már amúgy is az egészséges táplálkozást taglaljuk, akkor érdemes lerántani a leplet egy újabb tévhitről, miszerint a gyakori gyümölcsfogyasztás rengeteg extra cukorral jár. Az igazat megvallva, egy bio alma sokkal kevesebb cukortartalommal rendelkezik, mint a kedvenc müzliszeletünk, úgyhogy kár lenne emiatt aggódni. Persze, ennél a pontnál is igaz, hogy a mennyiség sokat számít, hiszen a víz is csak addig hasznos, amíg nem fulladunk bele. A bio alma és más gyümölcsök fogyasztásáról elmondhatjuk, hogy napi 3 adagig jók vagyunk.

Ez a három adag normál adagokra vonatkozik, ha például megeszünk egy egész dinnyét, akkor jóval átléptünk rajta. Az bio alma, körte vagy szilva egy adagnak számít, ennek a számnak az ismeretében tudjuk kiszámolni a megengedett darabszámot. Emellett érdemes azt is észben tartani, hogy a késő esti órákban sokkal jobb, ha fehérjét fogyasztunk, ami nemcsak az alvást, hanem a fogyókúrát is megkönnyíti. Ne szedjük ki a bio almát az adagunkból, mivel jó hatással van az egészségre!