víztaszító textil

Manapság ezt a szövetet ruhák, sátrak, kültéri bútorok, terítők elkészítésénél veszik igénybe. A víztaszító textil teflon bevonatú szálakat tartalmaz, annak érdekében, hogy a nedvesség és a szennyeződés ne jusson a fonalak belsejébe. A víz a felső rétegen gyöngy formájában marad meg, ami előbb-utóbb eltűnik.

Ha szeretné a kedvenc ruhadarabjait hosszú ideig hordani, akkor néhány dologra célszerű odafigyelnie, ami a tisztítást illeti! Az efféle szövetből készült kiegészítőket kizárólag 30 Celsius fokon szabad mosni. A víztaszító textil egyáltalán nem szárítható gépben, hiszen kár keletkezhet a szálakban. A kültéri bútorok kárpitozásánál is ezt a szövetet alkalmazzák, hiszen a csapadék és az erős napsugárzás sem tesz kárt a kiegészítők felületén.

A szövetek sokféle színben, méretben és vastagságban érhetőek el, így minden esetben a céljának megfelelőt rendelheti meg. A víztaszító textil ára magasabb, mint a hagyományos termékeké. Ha az online üzletekből nagyobb tételben rendel, akkor előfordulhat, hogy kedvezményt kap.