Igazi különlegességnek számít a foci cipők között. A viselésével valódi ragadozókká válhatunk és biztosan nem fogjuk átengedni a labdát az ellenfélnek. A kényelem és a könnyedség az Adidas Predator esetében nem lehet kérdés. Remekül illeszkedik a lábfej alakjához, ezáltal növelve a játékos teljesítményét.

Olyan speciális gumicsíkokkal van ellátva a felülete, ami növeli a labda és a cipő közötti súrlódást. Így sokkal pontosabb passzokat és rúgásokat lehet kivitelezni. Az új „Power-spine“ technológiáról is érdemes szót ejteni, hiszen ezzel a rúgások erejét igyekezett megnövelni a gyártó. Az Adidas Predator ennek tekintetében egy rendkívüli terméknek számít. Bár 2015 májusában megszüntették a termékcsaládot, 2017-ben ismét elkezdték a gyártást, ami az Adidas Predator 18+, illetve 18.1 fantázianévre hallgat.

Az Ace 17+-ból már jól ismert talpbetétet felhasználták az Adidas Predator új modelljeinél. Így még inkább sikerült fokozni a kényelemnek az érzetét. Hogyha létezik közel tökéletes foci cipő, akkor kétségkívül érdemes említést tenni az Adidas Predator termékcsaládról, hiszen elképesztően praktikus megoldásokat gyúrtak egybe, amelyek ehhez a nagyszerű végeredményhez vezettek.

Az Adidas Predator többféle változatban rendelhető meg az Alexander Soccer Shoes webáruházából, amelyek között jelen vannak a magasszárú modern változatok is. Viszont a hagyományos modellek is megszerezhetőek, kifejezetten kedvező áron, néhány kattintást követően. Sokkal kényelmesebb változata ez a cipővásárlásnak, mivel nem kell hosszú órákon keresztül nézegetni és próbálgatni a modelleket.