algoflex 400 mg

A házi patikánk talán legalapvetőbb tartozéka a fájdalomcsillapító. Fejfájás, ízületi fájdalmak, fogfájás, sajnos gyakori jelenségek. Az Algoflex 400 mg azért kiváló választás a panaszok enyhítésére, mert nemcsak egy szimpla fájdalomcsillapító.

A rózsaszín, hosszúkás, mindkét oldalt bemetszett tabletta gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatással is rendelkezik, az ibuprofén hatóanyagának köszönhetően. Enyhe vagy közepesen erős mozgásszervi és ízületi panaszok, menstruációs fájdalmak, izomhúzódás, rándulás, lágyrészkárosodás, de még műtét utáni fájdalom csillapítására is alkalmas. Fontos tudni, hogyha az Algoflex 400 mg készítmény 3 napos alkalmazása után sem enyhülnek a panaszok, mindenképp orvoshoz kell fordulni!

Az Algoflex 400 mg beszedése előtt olvassuk el a betegtájékoztatót, főleg ha rendelkezünk valamilyen alapbetegséggel vagy egyidőben más készítményeket is fogyasztunk! Ennél a készítménynél is, mint más tablettáknál, törekedjünk arra, hogy a lehető legkevesebb ideig alkalmazzuk, kizárólag szükség esetén!