arcpakolás

A mindennapos bőrápolási rituálé könnyedén elvégezhető otthon is. Egyre elterjedtebb lesz a különböző hatású arcpakolás használata. Ezek a kozmetikumok rendkívül gyorsan regenerálják az arcbőrt, feltöltik vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal.

Az Ahava termékcsalád készítményei a jól ismert holt-tengeri iszapon kívül, még algát is tartalmaznak. Valamennyi az egészséges és fiatalos arcbőrt támogatják. Szintén a márkára jellemzően, csak természetes anyagok alkotják. Persze nem mindig a ránctalanító hatás a cél, de fontos kiemelni, hogy az érettebb hámréteg sokkal nagyobb odafigyelést igényel. Különösen igaz ez a szárazabb bőr esetében, ahol elengedhetetlen a nedvességtartalom visszaállítása. A rohanó hétköznapok az arcbőrt is próbára teszik.

A nyugtató arcpakolásoknak hála, ennek nyoma sem lesz a bőrünkön. Vitaminokkal töltik fel azt és tisztítják. Mindezt gyakorlatilag egylépéses művelet során. Arcbőrünk egészséges megjelenése érdekében, válogassunk a népszerű Ahava márka arcpakolás termékei közül!