üveg zuhanyfal

Fürdőszoba felújítást tervez vagy már a befejező szakaszban van? Ha zuhanykabinra esik a választása, rengeteg inspirációt kínálunk, hogy megalkothassa a saját tervezésű fürdőszobáját. A zuhanykabinhoz tartozhat még egy üveg zuhanyfal, ami elválasztja a fürdőhelyiséget a tér többi részétől.

A rendelkezésre álló modellek különböző kivitelben és méretben állnak rendelkezésre. Ha olyan zuhanykabint tervez építeni, ami gond nélkül zárható és nyitható, a zuhanyajtók elengedhetetlenek lesznek.

Ezek az egész rendszer funkcionalitását elősegítik, miközben nem zavarják a tér elrendezését. Válassza ki az üveg zuhanyfalat és a rögzítőelemeket! Állítsa az egész rendszert egy hagyományos zuhanytálcára vagy hozzon létre modern walk-in modellt!

Ez utóbbinak az előnye, hogy a zuhany végső megjelenéséről és stílusáról maga dönthet. Ha értékeli a modern és a megszokottól eltérő megoldásokat, az üveg zuhanyfallal felszerelt zuhanykabin biztosan elnyeri majd a tetszését, mert rendkívül stílusos és teljesen megváltoztatja a helyiség karakterét.