autós ülésvédő

Az autós utazások a négylábú kedvenceinkkel nem mindig felhőtlenek. A türelmetlenkedésen, ugráláson kívül azzal is számolnunk kell, hogy az ülésen bizony történhetnek balesetek. Az autós ülésvédő ezeket a baleseteket remekül megakadályozza.

Bizonyára ritkán, de megeshet, hogy az állat nem képes visszatartani a kis- és nagy dolgát, így tanácsos nem direkt az ülésre tenni. A karmolásokat bizony még a legerősebb anyag sem díjazza, a helyrehozatala egy ülésnek pedig nem kellemes, de főleg nem olcsó feladat.

Az autós ülésvédő természetesen ilyenkor is segítségül jön. Esős időben szintén nem túl jó ötlet „csak úgy” beengedni az állatot az autóba, viszont az sem életszerű, hogy minden beszállás előtt megtisztítsuk a lábait.

Az autós ülésvédő a szennyeződések megakadályozásában is a legjobb megoldás. A könnyen kezelhető, egyszerűen, mosógépben tisztítható anyagú textil bármilyen típusú gépkocsiban gond nélkül használható, rövid- és hosszútávon egyaránt. Rendelje meg a petsker.hu webáruházból remek áron!