Egyre többen állítják, hogy a hagyományos orvoslás módszerei nem minden esetben célravezetők, emiatt pedig egyre nagyobb az érdeklődés az alternatív technikák iránt. Az ayurveda is kezd egyre jobban a figyelem középpontjába kerülni, amelynek köszönhetően sokan döntenek úgy, hogy kipróbálják az ennek a módszernek a segítségével készített kozmetikumokat.

A Goloka honlapján kapható például természetes összetevőkből készített sampon, hidratáló krém, növényi olaj, szappan, illetve testfesték. A kínálat folyamatosan bővül, ami jó hírt jelent az ayurveda kedvelőinek.

A használók ezeknek a termékeknek a segítségével kipróbálhatják az indiai nők szépségtitkait, és vonzóbbá tehetik a külsejüket. Mivel a natúr kozmetikumok vegyszer nélkül készülnek el, ezért bárki bátran alkalmazhatja az ayurveda jegyében gyártott termékeket.

Ha esetleg valaki még fokozni szeretné az indai hangulatot, az füstölőket is beszerezhet a Goloka oldaláról, ahonnan bizonyos összeg felett ingyenes a házhoz szállítás. A kozmetikumok kiválóságának köszönhetően várhatóan sokan fognak majd újra rendelni az ayurvédikus webshopból.