egyedi eljegyzési gyűrű

Létezik egy olyan ékszer, ami talán mindegyiknél fontosabb. Ez pedig az, amivel a férfi megkéri a szeretett nő kezét. Az egyedi eljegyzési gyűrű ugyanakkor nemcsak egy kísérő, ami még szebbé teszi ezt a különleges eseményt, hanem olyan darab, amit mindig boldogsággal visel az ara. Ha végignézzük pár ékszerbolt kínálatát, láthatjuk, hogy sok a szép eljegyzési gyűrű modell, azonban valahogy nem közvetítenek semmi személyeset. Ennek a fajtának pedig pontosan az lenne a feladata, hogy sugallja az ígéretet arra, miszerint a férfi mindig hűséges társa és vigyázója lesz a nőnek.

Az egyedi eljegyzési gyűrű bizonyára nem lesz egy néma kiegészítő, ami csupán szép és semmi több. Koós Lili a tehetségét az egyedi ékszerek készítésére tette fel. Az egyedi eljegyzési gyűrű megálmodása és megalkotása szerves részét képezi a munkásságának. A weboldalán láthatjuk, hogy milyen sokoldalúan és inspirációval tele képes ezt különlegessé tenni. A keze által alkotott kiegészítők egészen biztosan nem fognak visszaköszönni valamelyik ékszerbolt vitrinjében. A női nyak és dekoltázs szinte minden kultúrában erogén zónának számít. Az egyedi nyaklánc az ilyen érzéki területeket még szebbé varázsolja, megadja az ezeknek járó hódolatot. A nyakláncok évezredek óta közkedvelt ékszerei az embereknek. Manapság sincs ez másképpen és valószínűleg mindig így marad. A női szépség kiemelése mellett, a jól megválasztott nyaklánc az egész öltözéket díszíti, kiemeli. Az egyedi nyaklánc megtalálásához pedig nem hosszú az út, hiszen pár kattintásra van mindenkitől.

A lilikoos.hu weboldalon Koós Lili ékszertervező csodálatos munkáit tekinthetjük és vásárolhatjuk meg. Róla tudni kell, hogy a munkája a szenvedélye is, ami a hétköznapokon is viselhető művészetet testesíti meg. Az úgynevezett kapszula kollekcióiban nincsenek egyforma termékek, mindegyiknek saját formája, „egyénisége” van. Az egyedi nyaklánc kollekcióban is különleges modellek kapnak helyet, amelyek a legnemesebb drágakövekből, finom csiszolású féldrágakövekből és nemesfémekből állnak.