Manapság már minden a technológiáról és a fejlett kütyükről szól. Sorolhatnánk a különböző termékeket, az okostelefontól megkezdve az intelligens otthonon át egészen az okostermosztátig. Az utóbbival egyszerre biztosítja a kényelmet és az energiatakarékosságot. A nagyszerűen működő WiFi termosztát kialakításához szükséges a BDR relémodul és a GATEWAY készülék.

A Honeywell Y87RF csomagja tartalmazza mindhárom eszközt, ráadásul azok már összhangban vannak egymással. Ez annyit tesz, hogy Önnek nem kell a beállításokkal foglalkoznia, hiszen a készülékek már egymásra vannak hangolva. A WiFi termosztát működéséhez csupán ennyi szükséges. A BDR relémodul a kazán működtetéséért felelős, míg a GATEWAY az internetes elérést biztosítja.

Amennyiben kétzónás fűtést szeretne kiépíteni, mindezekhez csupán társítania kell egy második Honeywell T87-es modellt. Csakis ebben a formátumban nevezhető a készülék WiFi termosztátnak, hiszen egymagában nem képes rácsatlakozni az internetre. Miután a szerkezetek sikeresen be lettek üzemelve, töltse le az applikációt, amivel képes irányítani a rendszert! Online módban megszerkesztheti a heti programot, azonban az felülírható offline módban. Ezalatt a manuális beállítást kell érteni, hiszen a WiFi termosztát forgatógombbal rendelkezik. Ezzel Ön már meg is kezdte a spórolást a fűtésen.

A készülék letisztult formája lehetővé teszi, hogy bárhová elhelyezze, hiszen az minden szobában jól mutat. Kedve szerint a hazafelé tartó úton is beállíthatja a fűtést vagy kényelmesen a kanapéról, mert nem szükséges elballagni egészen a termosztátig. Ennél egyszerűbben nem is lehetne szabályozni a hőmérsékletet.