balatoni apartman

Nemcsak főszezonban, nyáron vonzó a magyar tenger, de egyre több program csábítja a látogatókat a többi évszakban is. Számos balatoni apartman telik meg a forró hónapok eltelte után is. Ősszel kihagyhatatlan a Szüreti Muri vagy a badacsonyi bortúra, októberben Holdfénytúrán vehetünk részt, de kiélhetjük a gasztronómiai vágyainkat a Süllőfesztiválon is.

Decemberben tobozt szüretelhetünk a Folly Arborétum jóvoltából, a Hévízi-tó kifolyóján evezhetünk a jégtáblák között vagy egy cukrászdában forró kávét kortyolva gyönyörködhetünk a téli Balaton panorámájában. A helyi termelői piacok egész évben, így a mínuszokban is várják vásárlóikat. Sajt, kolbász, szörp, kézműves ajándékok, minden, mi szem-szájnak kívánatos.

Ha már kolbász, nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a februári Fonyódi Kolbászfesztivált sem. Ha kalandok helyett relaxációra vágyunk, több balatoni apartman szaunával is rendelkezik, de közel van a gyógyfürdő is, hogy testet- lelket feltölthessünk. Kuckózzon be, élvezze a régió ízeit és hangolódjon a pihenésre!