barista mérleg

A tökéletes munka alapja a pontosság és a precizitás. Nincs ez másként abban az esetben sem, ha kávékészítésről van szó. A barista mérleg fontos eszköze azoknak, akik különleges ízvilágú kávét szeretnének készíteni. A grammra pontosan kimért összetevők garantálják a tökéletes aromát, illatot és ízt.

A baristák elengedhetetlen kelléke, hogy szakszerűen lássák el a hivatásukat. Barista ismereteket ma már könnyedén elsajátíthatunk, elég beiratkozni pár napos tanfolyamra. Tanulhatunk az eredeti eszpresszó szakszerű elkészítésétől, a helyes őrlőállítást, a tökéletes tejkrém elkészítését, minden fontos ismeretet ahhoz, hogy igazi élménnyé varázsoljuk a kávézást. Betekinthetünk a kávé útjába, a terméstől kezdve egészen a csészéig.

A legtöbb hobbikávés a tanfolyam alatt olyannyira beleszeret a folyamatokba, hogy azon nyomban beszerzi otthonra a legalapvetőbb felszereléseket, mint a latte art termékek, a barista mérleg és ecset, a kávészirupok. Indulhat a kísérletezés! Alkossa meg a saját kávékülönlegességét!