Nem hiába létezik olyan sokféle táska. Minden feladathoz egy másikat kell használni. Egyértelmű, hogy az irodába nem túrazsákkal fogunk érkezni és az is biztos, hogy edzésre sem egy retikült viszünk magunkkal.

Hogyha vásárolni készülünk, akkor a lehető legjobb társunkat a bevásárló táska fogja megtestesíteni. A fő jellemzője, hogy remek a teherbírása, ezért bőségesen meg lehet pakolni. Nem kell kompromisszumokat kötnünk az árucikkekkel kapcsolatban.

Kellemetlen, amikor azért hagyunk ott valamit a polcon, mert azt már nincs hová pakolni. Ilyenkor mindig fel kell állítani egy fontossági sorrendet, így csak azok a termékek kerülhetnek a kosárba, amit haza tudunk cipelni. Viszont egy méretes bevásárló táska kerekekkel felszerelt változata feledteti velünk az ilyen jellegű problémákat.

A köznyelv „banyatanknak“ is szokta csúfolni ezeket a praktikus eszközöket. De az biztos, hogy a fiatalabb korosztály körében is kezd egyre népszerűbbé válni. Csupán a dizájnon kellett egy kicsit változtatni, hogy népszerűbbé váljon a bevásárló táska.