bőrgyógyászati magánrendelés

Mindenki egészséges és szép bőrre vágyik. A nyári lenge öltözékekben azonban még a legkisebb bőrhibák is jól láthatóak. A bőrgyógyászati magánrendelés nemcsak az úgymond „sürgősségi” esetekre specializálódott, hanem az esztétikai jellegű problémákra is. A pattanások, szemölcsök, bőrgombák és persze a pikkelysömör nem csupán egészségi okokból szorulnak azonnali kezelésre, hanem esztétikai szempontból is. Ezek a betegségek ugyanis minden szempontból életminőséget romboló hatással bírnak.

Mivel a bőrgyógyászat magánrendelés mindig a páciensek rendelkezésére áll, nem érdemes halogatni a magasan képzett és több évtizedes tapasztalattal rendelkező orvosok felkeresését. Jó hír lehet, hogy ilyen szolgáltatást nemcsak személyesen vehetünk igénybe, hanem az interneten keresztül is. Nem vitás, hogy a betegségeinket nem szabad az internet révén kezelni, azonban az online bőrgyógyászati magánrendelés ugyanolyan megbízható, mint a hagyományos.

A MedInnoScan applikáció egyre ismertebb és keresettebb

A mai modern technológia azt is lehetővé teszi, hogy gyors és használható orvosi segítséget kapjunk a mobiltelefonunkon keresztül. A MedInnoScan alkalmazás segítségével online kérhetünk diagnózist és kaphatunk a tüneteinkre megfelelő kezelést. Egyszerű a használata, mindössze egy Android, Huawei vagy iOs eszközre vagy szükségünk. Ha ezek közül valamelyikre sikerült letöltenünk az applikációt, akkor már választhatunk bőrgyógyászt. Kifizetjük az orvosi vizit díját, ami egyáltalán nem drágább, mint a személyes konzultációk esetében.

Láthatjuk, hogy a MedInnoScan használata egyáltalán nem ördöngösség. Miután megtaláltuk az orvosunkat és kifizettük a konzultációt, máris feltölthetjük a fotókat az érintett területről. A MedInnoScan tudni fogja, hogy kifizettük a vizsgálatot, mivel az alkalmazásban és a teledermatology.hu weblapon ugyanazt a felhasználónevet és jelszót kell megadni. Az orvosunk rövid időn belül elküldi nekünk a leletet, amit a MedInnoScan applikáció beállítások menüpontjában lévő kóddal lehet megnyitni.