bőrgyógyászok

Bármilyen tartós elváltozást észleljünk a bőrünkön, tanácsos egy orvossal konzultálni. A bőrgyógyászok szerencsére ebben a periódusban is a betegek rendelkezésére állnak, főleg azok, akik teledermatológiát is vállalnak. A külföldön már régóta remekül működő online konzultáció a járvány megjelenése óta Magyarországon is igen népszerű. A koronavírus megjelenése előtt, szinte magától értetődő volt egy szakorvos személyes felkeresése, azonban a járvány óvatosságra intette a lakosságot.

A teledermatology.hu weboldalon megtalálható bőrgyógyászok több mint tízezer beteget láttak el a járvány első hulláma alatt. A MedInnoScan Online bőrgyógyászati Rendszer lehetővé tette, hogy a konzultációkat személyes találkozás nélkül is el lehessen végezni. A bőrgyógyászok a páciens által készített fotók, valamint egy kérdőív alapján remekül tudnak leletezni, diagnózist felállítani és kezelést adni. A MedInnoScan képzett bőrgyógyászai bőrbetegségekre szakosodott, engedéllyel rendelkező orvosok, 20-30 év dermatológiai gyakorlattal bírnak.

A bőrgyógyász Budaörsön a telefonos applikáción keresztül most is felkereshető

A bőrgyógyászati sürgősségeket az utóbbi másfél évben meglehetősen körülményesen lehetett kezelni. Felkereshető online a bőrgyógyász Budaörs területén és persze személyesen is, ezért a betegek bármilyen esetben fordulhatnak hozzá, akár hétvégén is. A szakorvos természetesen nem rendel állandóan, azonban a telefonos alkalmazáson keresztül bármikor felkereshető. Ez nagyban megkönnyíti azoknak a dolgát, akit valamilyen okból nem tudnak vagy nem szeretnének részt venni a szakrendelésen.

A bőrgyógyász Budaörs kozmetológus szakorvos és lézer specialista is, ezért az esztétikai bőrkezelésben is nagy tapasztalata van. Amennyiben a betegek olyan problémával fordulnak hozzá, amelyek kezelhetőek távbőrgyógyászattal is, azok a MedInnoScan applikáción keresztül felvehetik vele a kapcsolatot. A bőrgyógyász Budaörs lakosainak személyesen is rendelkezésre áll és vállal olyan beavatkozásokat, mint a tetoválás eltávolítása vagy ráncfeltöltés.