A Citroen név bizonyára senkinek sem ismeretlen, hiszen a magas minőségnek és az évek óta fenntartott nívónak messze földön híre ment. Ha szeretne egy jó kis járgányt, ami ezen brandhez tartozik, bátran belevághat a keresgélésbe, csak arra kell figyelnie, honnan szerzi be.

Érdemes márkaszerviztől vásárolni, még akkor is, amikor használt járműről van szó, mert csak így tudhatja biztosan, hogy mit kap a pénzéért cserébe. Citroen Érd két helyszínén is megrendelhető a márka hivatalos forgalmazójától, a Citroen Sipos vállalkozástól.

Az egyik székhely az M6 mellett található Százhalombatta felé, körülbelül 23 km-nél, a másik pedig az Iparos utca 34. szám alatt kapott helyet. Bármelyikhez is látogat el, ugyanolyan magas színvonalú kiszolgálásban lesz része, így nyugodtan választhatja az a Citroen Érd opciót, amelyik közelebb van Önhöz.

A cég munkatársai segítenek a kérdések megválaszolásában, illetve a kínálatot is szívesen megmutatják. Ha nem tudja még pontosan, hogy mit szeretne, akkor elmondhatja, hogy melyek azok a szempontok, amelyeknek feltétlenül eleget kell tennie az autójának és a Citroen Érd területén lévő forgalmazójának kollégái ajánlani tudnak néhány alternatívát, ami ezeknek megfelel.

Ugyanakkor, ha még nem határozta el magát teljesen a vásárlás mellett, illetve először csak önerőből tájékozódna, akkor szétnézhet a Citroen Sipos oldalán is. Itt minden modellről részletes leírást olvashat, így alaposan beleáshatja magát a témába, mielőtt eldöntené, hogy tényleg szüksége van egy új járgányra vagy sem, illetve belefér-e a költségvetésbe a vásár.

Továbbá, a Citroen Sipos oldalán a vállalkozás által nyújtott szolgáltatásokról is informálódhat, mint például a használt autó beszámításról, biztosításokról, szervizelésről és finanszírozási konstrukciókról.

Tehát mindent átgondolhat mielőtt meghozza a végső döntést, illetve ha még így is kétségei, kérdései merülnének fel, akkor a Citroen Sipos oldalán felveheti a kapcsolatot a céggel és kérhet segítséget, tanácsadást, szakértői véleményt egyaránt.