Nemrég megkérted a párod kezét? Már hozzákezdtetek az esküvő szervezéshez? Akkor csekkold le a kínálatot ezen a weboldalon! Gyönyörű öltönyök és szmokingok közül válogathatsz. A Wilvorst és a Mazetti termékei állnak a rendelkezésedre.

A legtöbbjük fekete színű, de a készletben akadnak sötétkék és szürke típusok is. A kiegészítők között találhatsz nyakkendőt, elegáns cipőt és még sok mást. A Bonjour Szalon dolgozói szívesen segítenek a választásban, ha nem tudsz dűlőre jutni ezekkel kapcsolatban.

Csekkold le a kínálatot az árak szempontjából is! A honlapon szereplő információk alapján, a hagyományos szmoking kölcsönzése 30 ezer Forintba kerül. A slim szmokingért 40 ezer Forintot kell fizetni, a mandzsettás ingért pedig 5 ezer Forintot.

A mellény szettek bérlése 10-50 ezer Forint közötti összegért lehetséges. Csekkold le a kínálatot abban az esetben is, ha inkább vásárolni szeretnél! Ennek a díja szintén fel van tüntetve az oldalon. Az üzlet dolgozói arra törekszenek, hogy minél hamarabb lehetőséget biztosítsanak a próbára.