A nyári forróságok most egy ideig szünetelni fognak, de nagyon gyorsan visszatérnek, amire érdemes időben felkészülni. A téli időszak remek alkalmat teremt arra, hogy alaposan átgondoljuk az udvar berendezését. Ha már régóta vágyunk egy saját strandra, akkor most itt van annak az ideje, hogy megvalósítsuk a terveinket! Kapható több méretben csővázas medence, ami hihetetlenül strapabíró és tökéletesen alkalmas az igények kielégítésére.

A korróziónak ellenálló bevonat révén, a fokozott nedvesség sem jelent problémát, mert a rozsda biztosan távol marad a fémrészektől, ezzel jelentősen kinyújtva a csővázas medence élettartamát. Amennyiben hosszútávon gondolkodunk, akkor a földbe süllyesztés kiváló megoldás. Nem mehetünk el figyelem nélkül az alapos talaj előkészítése mellett, ami nagy precizitást igényel.

A csővázas medence egyenletes felületre és homokágyba legyen felállítva és besüllyesztve. A szerszamkell.hu weboldalon további hasznos tippeket találunk és megvásárolhatjuk a kivételes terméket, amit a tavasz beköszöntésével már kihelyezhetünk és felavathatjuk.

Print Friendly, PDF & Email
 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Az a jó ha békás a tó. All Rights Reserved