dohányzóasztalok

A fémből készült berendezések, használati tárgyak szinte örökéletűek, megfelelő karbantartás mellett több generáció igényeit is kiszolgálják. Talán furcsának tűnhet, de ebből az anyagból készülnek dohányzóasztalok is, amelyek különleges designt adnak a helyiségnek, ahol elhelyezésre kerülnek.

Egy ilyen asztalka az otthon közösségi terének egyik legfontosabb darabja. Fotelek társaságában kényelmes pihenőhely alakítható ki, ahol elfogyaszthatjuk a kávét, teát, olvasgathatunk, nagyokat beszélgethetünk. Például az smol.hu webáruház kínálatában megtalálható dohányzóasztalok nemcsak esztétikailag felelnek meg egy modern otthon stílusának, de meglehetősen praktikusak is, mert megfordítva, tárolónak vagy virágtartónak használhatóak.

Két méretben szerezhetőek be, a nagyobbik átmérője 60, a magassága 38 cm, a kisebbik átmérője 50, magassága pedig 33 cm. A súlyuk 5,7 kg, ami nem nagy egy fémbútor esetében. Rendelés esetén, a dohányzóasztalok mindegyikének házhozszállítása ingyenes és a termékekre pénz visszafizetési garancia is vonatkozik rájuk.