Ki ne találkozott volna azzal a gonddal, amikor egyszerre két telefont kellett magával cipelnie mindenhová, hiszen az egyik volt a céges, a másik pedig a saját.

A Dual SIM mobil egyszerűen megoldja ezt a problémát és egyszerre két kártyát helyezhet bele, amelyekkel elérhetővé válik ugyanúgy mindenkinek, ahogy eddig, csupán nem két készülék fog csörögni, hanem csak egy.

Viszont, hogy előre tudja milyen hívás érkezik be a kártyára, beállíthatja külön-külön mindegyikhez a csengőhangokat. Így, amikor megszólal a Dual SIM mobil, akkor egyből tudni fogja, hogy munka miatt keresik vagy egyszerűen csak egyik ismerőse szeretne Önnel kapcsolatba lépni.

Régebben még problémás volt ez a technológia, mert nem minden kártyára érkeztek be egyenlően a hívások, de a webáruházunkban forgalmazott Dual SIM mobil modellek már tökéletesen működnek, essen bármelyikre a választás. A kínai telefonok piaca egyre növekszik, mivel rengeteg hasznos tulajdonsággal tudják felruházni a termékeket. Ilyen a Dual SIM mobil 2 kártyás opció is.