éden prémium

Az emberek egészsége nagyban függ az általuk fogyasztott termékek minőségétől. Manapság a gluténmentes étrend nem egyenlő a monotonitással. A naturreform.hu online áruházban minden vásárló megtalálhatja az ízlésének megfelelő gluténmentes termékeket.

A kínálatunkban sok külföldi és hazai márka széles választékát mutatjuk be. Ezek között az Éden Prémium márka nagy népszerűségnek örvend, mert a gluténmentes alapanyagok változatos skáláját képviseli. A gyártó megmutatja, hogy a lisztérzékenység támasztotta követelmények ellenére is lehet változatos az étrend. Az Éden Prémium alapanyagokból készült ételek íze eltér a hagyományostól, de egyáltalán nem rosszabb azoktól.

A lisztérzékenység diagnózisa esetén az édes sütemények és egyéb búzalisztből készült pékáruk fogyasztása ellenjavallt. De a kukorica, rizs vagy hajdina lisztből készült pékáruk nem tartalmaznak glutént és a belőlük készült finomságok méltó alternatívái a klasszikus édességeknek. Az Éden Prémium gluténmentes alapanyagok mindig frissek és kiváló minőségűek.