Már nagyon készülődtök a nagy napra, majd minden előkészületet megtettetek, de a zenéről se feledkezzetek meg, mert mit ér az esküvői felhajtás, ha nincs egy jó zenekar az esküvőre, vagyis inkább az esküvő utáni mulatságra. Tehát nincs más dolgotok csak egy olyan zenekart keresni, ami leveszi a vállatokról a gondot, hogy ne csak a ti, de a meghívott családtagok és barátok számára is emlékezetes legyen az esküvőtök napja. És ehhez nem kell más csak egy zenekar az es-vőre, aki megteremti az igazi lakodalmas hangulatot.

Akik nem csak immel ámmal zenélnek, de teljes odaadással követik a történéseket és mindig a megfelelő zenével szórakoztatják a násznépet. Illetve változatos repertoárral bírnak, hiszen a vendégek között több korosztály is képviselteti magát, gyerekektől a nagyszülőkig és persze a barátaitok is.

A Sasamusic zenészei  felkészültek minden műfajban, ami ilyenkor szóba jöhet. Mulatós zene, magyar nóta, pop és rock zene. Magyar és külföldi szerzők és előadók dalai.  Nem csak mestereik a hangszereiknek, de nagyon értenek a hangulatteremtéshez és szívvel-lélekkel fáradhatatlanul „húzzák” a talpalávalót, a násznép nagy megelégedésére, amit a visszajelzések is bizonyítanak.