ajándék

A sokat hangoztatott közmondás, miszerint jobb adni, mint kapni, valóban helytálló és igaz a mai napig. Amikor valakinek örömet akarunk szerezni, akkor adni akarunk. Az ajándék dupla örömforrás, mert mindkét személyt boldoggá teszi. Azt is, aki adja és azt is, aki kapja. Aki adja, az a számára kedves személynek szívesen válogat az ajándék tárházából, hogy a tökéletes meglepetést megtalálja.

Szintén örömforrás, amikor végre rátaláltunk az „igazi” meglepetésre, amiről tudjuk, vagy legalább reméljük, hogy elnyeri a tetszését annak, akinek szánjuk. Viszont, nem mindig jó döntés valamit leemelni a polcról, mivel az üzletekben sok sablonos dolog fellelhető.

Ezek között van néhány, ami valóban ideális lenne, de nagy általánosságban mondva, nem azt a hatást érik el, amire számítunk. Az egyedi ajándék viszont személyre szabott és garantáltan nincs tömegével gyártva. Bár ez kicsit időigényesebb és az ötletek sem jönnek csettintésre, de a végeredmény olyan ajándék, ami nem fog egy fiók mélyén porosodni.