Kamilla Gyógyfürdő

Balmazújváros az Észak-alföldi régióban helyezkedik el. A Kamilla Gyógyfürdő a város szívében, az impozáns Semsey kastély mellett található. A létesítmény 1951-ben épült, és azóta várja a gyógyulni és pihenni vágyó vendégeket. A fürdő felejthetetlen élményt kínál mindazoknak, akik szeretik a fedett medencéket, a széles gyógy- és wellness szolgáltatásokat, valamint a szaunázást.

A Kamilla Gyógyfürdő ideális hely az egész család kikapcsolódására. Itt mind a gyermekek, mind a felnőttek megtalálhatják azokat a medencéket és szolgáltatásokat, amelyek lehetőséget nyújtanak az igényeiknek megfelelő pihenésre és szórakozásra.

Az építésnél és a belső dizájnnál felhasznált anyagok mellett, a Kamilla Gyógyfürdő öko jellegét a környező fák és kertek biztosítják, ahol a családok minőségi időt tölthetnek együtt nyugodt és békés környezetben. Gyerek-, kaland-, szabadtéri és úszómedence csalogatja a víz szerelmeseit, hogy csak néhányat soroljunk fel a számos szolgáltatás közül.

A Szauna faluba érkezvén az ember az Édenkertben érezheti magát. A meglehetősen egyedülálló környezetet és a több száz éves finn ezüstfenyőkből épített Kelo szauna lenyűgöző látványt nyújt az ideérkezőknek. A Kamilla Gyógyfürdő képzett szaunamesterei lesik a vendégek kívánságait.

Ha ide látogat, ne hagyja ki a szauna falu szolgáltatásai okozta kényeztetését, mivel az élmény megéri az árát! A Kamilla Gyógyfürdő ideális hely céges rendezvények és csapatépítő tréningek szervezésére is. Ha meg szeretné lepni a kollégáit vagy csak új energiával töltené fel a csapatát, akkor az előzetes egyeztetés után garantáljuk a szórakozást!